Оптимизация (SEO) на уеб сайт

 

От изключителна важност е да подсигурите възможно най-добрите позиции за вашия уеб сайт в най-популярните търсещи машини като например Google, Bing и Yahoo. Ако вашият бизнес се класира по определени ключови думи в първите 10 резултата на търсачките се счита за успех.

Процесът SEO (оптимизация за търсещи машини – search engine optimization) отнема много време, защото е необходимо да се разучи и анализира подробно какви критерии задават потребителите при опит да намерят вашите услуги или стоки в Интернет. След  изследователската фаза идва ред на констатациите, мониторинга и преанализирането на събраната информация.

Като част от целия процес вашият уеб сайт се добавя в голям брой търсещи машини, Интернет портали и множество специализирани уеб сайтове. Специално за вашият уеб сайт се създава персонализирана карта, по която търсещите машини по-лесно „прочитат" и анализират вашия уеб сайт. Това значително ускорява процеса по издигането на вашия сайт в търсачките.Част от сайтове, на които сме правили SEO оптимизация

 
 1. https://tapeti-burgas.com - тапети, тапети бургас, фототапети
 2. https://kirezieva.bg - чси софия, частен съдебен изпълнител софия
 3. https://voda-burgas.com - доставка на вода, доставка на вода бургас
 4. https://www.rebusi.com - кръстословици
 5. https://www.imenata.com - именник, имени дни
 6. http://rent.dimbo.bg - кемпер под наем
 7. http://estetika-burgas.com - естетически процедури бургас, лифтинг бургас
 8. https://promes-bg.com/ - кафемашини бургас
 9. https://endokrinolog-burgas.com - ендокринолог


 10. Изпратете ни запитване

   

  В случай, че притежавате уеб сайт и желаете да се класира по-напред в резултатите на търсещите машини (търсачки), ние можем да ви дадем професионална консултация като направим анализ на вашия уеб сайт. Чрез специален анализ, ние ще намерим най-проблемните точки и ще ви препоръчаме как да си оптимизирате сайта, за да може да бъде индексиран по-добре от търсачките. Ние ще ви кажем това, което трябва да се направи по сайта ви за най-добър успех. В случай, че не разполагате с опит за да приложите нашите съвети върху вашия сайт, нашите специалисти могат да извършат процеса на оптимизация. Ако желаете да ви направим конкретна ценова оферта за оптимизация на уеб сайт, моля свържете се с нас. Благодарим ви.


Вашата текуща заявка

Все още не сте направили своя избор!


Денонощна поддръжка

В случай на затруднение нашите сътрудници са винаги на линия.