Кои сме ние и какво правим?

 

„УЕБ АРТ” ЕООД е отдадено, креативно и отворено към света студио за уеб дизайн и програмиране с представители в град Бургас.  Имаме репутация на качествена фирма за уеб дизайн предоставяща уникални изпълнения в областта на дигиталните и печатни медии, включително уеб сайтове за електронна търговия и специализирани уеб базирани платформи за електронна комуникация и управление.

Екипът на „УЕБ АРТ” ЕООД предоставя креативни услуги, качество, висок стандарт и коректност. Каквато и необходимост да имате: лого дизайн; уеб дизайн; регистрация на домейни; уеб хостинг услуги; разработка на софтуер по поръчка; предпечат на книги, списания или рекламни материали - ние можем да ви бъдем от полза.

Ние сме утвърдени експерти и разработчици, владеещи високи технологични стандарти и похвати! Нашите клиенти са от различни бизнес сфери, от търговци на дребно до големи организации като ARCELOR MITTAL S.A, „СОФИЯ АУТО” АД, „ТОПЛИВО” АД, „ВБХ БЪЛГАРИЯ” ООД и много други. Ние можем да предложим качествени решения за всеки бизнес на разумни цени. Ако смятате, че можем да си бъдем взаимно полезни, моля свържете се с нас по един от посочените начини в нашия уеб сайт.

Вашата текуща заявка

Все още не сте направили своя избор!


Денонощна поддръжка

В случай на затруднение нашите сътрудници са винаги на линия.