Редизайн и обновяване на уеб сайтове

 

Редизайн на уеб сайтовеМоже би вашият уеб сайт е вече на няколко години, изглежда скучен, нуждае се от промяна? Направили сте опит сами да направите уеб сайта си чрез безплатен шаблон или софтуер за изработка на сайтове но в крайна сметка сте осъзнали, че резултата не изглежда професионално?

А може би сте ангажирали приятел или роднина да ви направи сайт, с цел да си спестите „излишен” разход за професионална изработка? Имайте предвид, че този подход обикновено има отрицателен финансов резултат за вашия бизнес поради факта, че уеб сайтове от този тип нямат нужното излъчване и функционалност. Съответно ви нарежда на последните места сред вашите конкуренти, които инвестират в онлайн бизнес.

Повечето потребители си правят изводи за дадена фирма според нейното представяне в Интернет, което прави необходимостта от професионално изграден уеб сайт наложително! Защо не ни се обадите още днес, може би ще намерите в наше лице подходящо решение за редизайн на вашия стар уеб сайт.Още малко теория?


Какво всъщност означава "редизайн на уеб сайт":
Обикновено редизайн се прави на вече съществуващи уеб сайтове. Когато имате изграден уеб сайт, но той не е това което сте очаквали като краен резултат или бихте желали да "сверите часовника си" с последните тенденции в областта на уеб дизайна или просто да го освежите, да добавите нова функционалност, да добавите административен панел или да подобрите системата му за управление на съдържанието или да добавите някоя екстра. Ние можем да направим редизайн на сегашния ви сайт, като запазим всичката му информация без рискове за загуба на данни при ре-дизайна.

За да бъде ефективен един съществуващ уеб сайт за развитието на вашия бизнес в Интернет е необходимо да бъде актуален и да бъде съобразен с бързо развиващите се тенденции в областта си. Ние можем да ви предложим редизайн на сайта ви с помощта на нашите уеб дизайн специалисти, като ви предложим възможно най-доброто решение и оптимална цена съобразена с вашият бюджет. От изключително важно значение за вашият бизнес в Интернет в красивият, добре поддържан и актуален уеб сайт, в противен случай без необходимата намеса е възможно да бъдат пропуснати много ползи и бизнес възможности. Имиджа на вашата фирмата в Интернет - това е визията и функционалността на вашият уеб сайт!

Цена за редизайн на уеб сайт:
Цената за редизайн на дадена интернет страница или цял уеб сайт се договаря според големината и сложността, която е нужно да се постигне. За да ви изпратим оферта, моля свържете се с нашия екип като изпратите сайта, който желаете да бъде освежен, заедно с кратки инструкции и списък с конкретните особености, на които бихте желали да се наблегне.

Вашата текуща заявка

Все още не сте направили своя избор!


Денонощна поддръжка

В случай на затруднение нашите сътрудници са винаги на линия.