Мобилен уеб сайт

 

Неоспоримо удобство е търсенето на информация в Интернет чрез мобилно устройство като таблет или смартфон (мобилен телефон c разширена функционалност). Предимствата и функциите на тези практични устройства се увеличават с всяка изминала година.  Поръчайте храна от любимия си ресторант докато сте на плажа, направете онлайн резервация в хотел по избор докато пътувате. Няма ли да е чудесно ако всичката информация, от която се нуждаете се зарежда бързо и адекватно в мобилното ви устройство? За съжаление собствениците на повечето уеб сайтове не оценяват важността да предоставят информация на потребителите си във възможно най-удобния ѝ вид.


Ние можем да направим уеб сайта Ви мобилен!

Важно е да се знае, че мобилните уеб сайтове са различни от тези предназначени за монитори с висока разделителна способност. Повечето мобилни телефони имат доста по-малки екрани в сравнение с един стандартен монитор за настолен или мобилен компютър. Освен размера на екрана е важна и скоростта на достъп до Интернет, която в някои случаи в България е доста ниска и ограничена. Освен всичко друго самия начин на управление на мобилните устройства (смартфони и таблети) е различен и има своите особености. Всичко това прави голяма част от вече съществуващите уеб сайтове неподходящи за разглеждане от мобилни устройства (таблети и смартфони).


Ние правим уеб сайтовете адаптивни!

Какво означава това? Ние можем да направим вашия съществуващ уеб сайт да „разбира” кога конкретен потребител го разглежда от мобилно устройство и кога от стандартен монитор, след което да представим съдържанието на уеб сайта по най-подходящ начин в зависимост от големината на екрана на устройството.


Мобилни сайтове изработени от нашия екип