Отзиви и препоръки

 

Виктор Тодоров, PMGroup
"Благодарен съм ви за прекрасната изработка на нашият нов уеб сайт. Впечатлен съм от постигнатия резултат. Дизайна и функционалността допълват фирмения имидж."


Павел Димитров, Pride Property Services Ltd.
"Клиенти сме на Уеб Арт ЕООД и сме доволни от хостинг услугите им. Единствения случай, в който имахме проблем, екипът им се намеси компетентно и проблемът бе отстранен. Надяваме се още дълги години да работим заедно."


Екипа на Българска Ретро Мания (www.brm-bg.org)
Ние от БРМ (Българска Ретро Мания) използваме хостинга на Webart.bg от 6 години и можем да споделим, че като цяло услугите са на високо професионално ниво, а относно съпорта, който при нас специално има огромно значение - нямам никакви забележки дори гласуваме с много ръце "ЗА". Ако имате нужда от сигурен хостинг, изграждане на професионален или личен сайт - препоръчваме екипа на webart.bg горещо! Благодарим Ви колеги!


Адвокатска кантора „Милованови” (milovanov.bg)
Специални благодарности на екипа на webart.bg! Благодарение тяхната реализация на моите идеи за изминалата година и половина електронната ми страница измина сериозен път и претърпя много промени, които я превърнаха в дългосрочен успешен проект. Надявам се през следващите години да запазим пътя на растеж и развитие!


Димитър Балабанов
Услугите на УебАрт.бг са изцяло професионални. Работил съм с различни хостинг компании в България и в странство, но съпорта който предлагат колегите от УебАрт е страхотен. Може винаги да се разчита, че проблема ви ще бъде разрешен във възможно най-кратък срок. Работя с тази компания от няколко години като ползвам пакета за Бизнес хостинг и мога да кажа, че платената цена си заслужава до последно! Препоръчвам на 100%! Колеги благодаря ви!


Елена Тодорова (tapeti-burgas.com)
Webart.bg са невероятни! Освен големи професионалисти са сърдечни , доброжелателни и коректни. С тях се работи леко и сигурно. Никога не отказват подкрепа , дават чудесни идеи, реализират мечтите ни . Сайта ни отговаря на всички модерни тенденции , радва се на голяма посещаемост и е в челни позиции. Хостинга в Webart.bg е безупречен. Горещо препоръчваме!


Вашата текуща заявка

Все още не сте направили своя избор!


Денонощна поддръжка

В случай на затруднение нашите сътрудници са винаги на линия.