Регистрация на руски домейни .RU и .SU

 

RU домейниОбластта RU обозначава домейните регистрирани на национално ниво в Русия.. Ако целта на вашия сайт е ориентирана към посетители и клиенти от Русия или вашата фирма или организация има дейност свързана с руски лица живущи там, то това е най-подходящият домейн за вашия уеб сайт. Правилно избраното име на вашия RU домейн облекчава милионите Интернет потребители да намерят информацията която търсят бързо и лесно. Възползвайте се от услугата "регистрация на RU домейн", която предлагаме. Регистрацията е бърз и лесен процес, който не отнема повече от 5 минути. Всичко, което трябва да направите е да проверите дали желаният от вас .RU домейн е свободен за регистрация и ако е така - да попълните данните необходими за самия процес.

Ето какво е необходимо да предоставите като информация:

Първото нещо, което трябва да решите е дали желания от вас .RU домейн да бъде регистриран на физическо или юридическо лице.

 1. Юридически лица се наричат организации с установено устройство и обособено имущество, признати по силата на закона за самостоятелни носители на права и задължения - фирми, организации, дружества и др. При регистрация на RU домейн за юридически лица се изисква: Единен идентификационен код (ЕИК), телефонен номер за връзка и актуален email адрес.
 2. Физическите лица е необходимо да предоставят повече информация. Изискването е поставено като задължително от центъра за управление на руски домейни в Москва, което прави задължително изискването на следната информация, когато се регистрира домейн от областта RU:
  • Вашето име и адрес по паспорт;
  • Номер на паспорт или лична карта, от кого е издадена (включително държавата), дата на издаване на паспорта или личната карта;
  • Дата на раждане;
  • Точен адрес за пощенска кореспонденция;
  • Телефонен номер за връзка;
  • Електронна поща;


Проверка на .RU и .SU домейни

 

Преди да регистрирате домейн, от която и да е област или подобласт, първо трябва да се провери дали желаният от вас домейн е свободен за регистрация. Това важи и за домейните .RU. Моля, напишете името на домейна, който искате да регистрирате и натиснете бутона "ПРОВЕРКА".

 
 

 


 


Цени за регистрация на домейни .RU и .SU

 
ИМЕ1 год.2 год.3 год.4 год.5 год.
ru 96.50 лв. 95.00 лв. 94.50 лв. 92.00 лв. 90.00 лв.
su 190.00 лв. 185.00 лв. 180.00 лв. 175.00 лв. 170.00 лв.

ВАЖНО: Посочените цени са крайни!


Вашата текуща заявка

Все още не сте направили своя избор!


Денонощна поддръжка

В случай на затруднение нашите сътрудници са винаги на линия.