Трансфер на домейни

 

Ако вече имате домейни закупени от други компании можете да ги прехвърлите при нас. Когато процедурата по прехвърлянето приключи ще можете да управлявате вашият домейн чрез собствения си контролен панел - да го насочвате към различни уеб сървъри, създавате DNS записи, актуализирате WHOIS информацията, заключвате, отключвате и т.н. Процедурата по прехвърлянето е лесна и автоматизирана и не отнема повече от 7-10 дни. При трансфер на домейн при нас, неговата валидност се удължава автоматично с още една година допълнително. Единствената такса, която трябва да се плати е тази за самото прехвърляне.

Инструкции по прехвърляне на домейн към webart.bg:

  1. Убедете се, че имате достъп до e-mail адреса, който е посочен при регистрацията на домейна за административен контакт. Процеса при трансфер на домейни е базиран на e-mail кореспонденция. Ако нямате достъп до този e-mail адрес, прехвърлянето няма да бъде успешно!
  2. Проверете дали валидноста на домейна, който желаете да прехвърлите не е изтекла. Препоръчително е процедурата по прехвърляне да се задейства поне 7 дни преди крайния срок.
  3. Всички домейни имат собствен код (ЕРР код за сигурност), който ще ви е нужен при заявката за прехвърляне. Кода на домейна можете да вземете от фирмата регистратор, при която е регистриран домейна в момента.
  4. Преди да се задейства процедурата по прехвърляне е нужно домейна да се отключи. Моля, свържете се с регистратора на домейна и се убедете дали домейна не е заключен. Голяма част от регистраторите заключват домейните автоматично при регистрацията им.

БЕЛЕЖКА: Важно е домейна, който желаете да прехвърлите да не е с изтекъл срок на валидност. Също така домейни регистрирани наскоро не могат да бъдат прехвърляни, нужно е да минат поне 60 дни от датата на регистрация, след което можете да заявите трансфера им към нас.

Вашата текуща заявка

Все още не сте направили своя избор!


Денонощна поддръжка

В случай на затруднение нашите сътрудници са винаги на линия.